Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 13:44

Παραίτηση "ΒΟΜΒΑ" Κλαδιανού | Κρεμάει την σφυρίχτρα

Μετά από πολύ σκέψη και απογοήτευση πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από την ενεργό δράση καθώς παρατηρώ πως δεν υπάρχει πλέον χώρος για διαιτητές στο πρωτάθλημα Κυκλάδων με όρεξη κι όραμα να ασχοληθούν στο χώρο. Πλέον δεν υπάρχει και η θέληση από νέους στο χώρο των Κυκλάδων που να θέλουν να ασχοληθούν με την διαιτησία.

Σε αυτό θα πρέπει να αναλογιστούμε πέρα από τις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε στο χώρο, ειδικά σε ένα πρωτάθλημα με πολλές ιδιαιτερότητες τι λάθος γίνεται.

Είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος με το τρόπο με τον οποίο την φετινή σεζόν γινόταν η επιλογή των ορισμών, με πρώτιστο σκοπό να διευκολυνθούν οι εκάστοτε ομάδες από τα έξοδα, με αποτέλεσμα κάποιοι από τους διαιτητές μας να παίζουν πολλαπλάσια παιχνίδια σε σχέση με κάποιους άλλους.

Και βέβαια μετά από αυτό κάποιες από τις ομάδες να ετοιμάζουν έγγραφα ότι οι Κυκλαδίτες Διαιτητές δεν είναι "επαρκείς"

Θα πρέπει να ξεφύγει ο Σύνδεσμος από την νοοτροπία αυτή και να μοιράζονται τα παιχνίδια ισόνομα, τι πάει να πει πως κάποιοι διαιτητές έρχονται πιο ακριβά στις ομάδες ή κάποιοι άλλοι απλά "βολεύουν";

Ο Σύνδεσμος θα πρέπει να αποστασιοποιηθεί από τις ομάδες και πλέον να βοηθάει και η ΕΣΚΚ την μετακίνηση των διαιτητών. Και οι διαιτητές είναι σημαντικό μέρος του αθλήματος που λέγεται Καλαθοσφαίριση.

Σχετικά με την δική μου απόφαση δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος καθώς για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν μου δόθηκε η ευκαιρία από την ΕΟΚ να δοκιμάσω την τύχη μου στα προστάζ έστω κι αν ο Σύνδεσμός μου με πρότεινε, χωρίς να μου δοθεί μια ξεκάθαρη απάντηση. Είναι κάτι που με πληγώνει ειδικά όταν έχω προσωπικά χαρίσει μεγάλο μέρος των παιχνιδιών σε άλλη ένωση (360 περίπου ο αριθμός των παιχνιδιών).

Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με πρότειναν, με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν μέχρι και σήμερα, επίσης ευχαριστώ και τους ανθρώπους που δεν με στήριξαν γιατί με έκαναν πιο δυνατό.

Ελπίζω πλέον να προσφέρω τις γνώσεις μου από άλλο πόστο, και είμαι διαθέσιμος προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Καλή συνέχεια σε όλους τους συναδέλφους μας και να διαιτητεύετε με αγάπη για το άθλημα και όχι με προσωπικό όφελος.

Με εκτίμηση

Αναστάσιος Κλαδιανός

ΣΕΔΚΑ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares